Dilni Jashtë, Përjetoni Rajonin Tonë

Nën patronazhin e Ambasadës gjermane dhe GIZ RED Programit, organizuar nga Qendra për zhvillim të rajonit planor jugperëndimor, klasterit turistik EDEN dhe 13 komunat nga rajoni, nga 21-24 qershor do të organizohet DITA E LIQENIT.

PROGRAMI

XHIRONI LIQENIN, RESPEKTONI LIQENIN

 

go_outdoors_Invitation_ENG.jpg

© 2011 - Центар за Развој на Југозападниот плански регион