FTESË PËR PJESËMARRJE NË TRAJNIM

Shoqata për mbrojtjen e kafshëve "Anima Mundi", anëtare e Unionit të vegjetarianëve evropian dhe përfaqësues nga Maqedonia - mbikëqyrës në koalicionin Evropian për ndalim të eksperimenteve tek kafshët, ka kënaqësinë T'ju ftojë të merrni pjesë në Trajnimin: "Sugjerime, tregimi i praktikave më të mira për kontrollim dhe zgjidhje të problemit me numrin e madh të qenve endacakë"

Data: 06.04.2012 (e premte)

Vendi: Ohër, Hotel Milenium, Kej Marshal Tito, pn

Ora: 11:30 - 16:30

© 2011 - Центар за Развој на Југозападниот плански регион